Still alive!

No niin, tässä on haasteltu Mikkelin kilvanajot ja kuninkuusravikuulumiset, mutta tämän blogin oikea stara on kuitenkin Black Ice Boost. Black Forssan kuulumisineen on jäänyt viime aikoina hieman vähemmälle, kun valmennus etenee tutulla kaavalla ja hevoselle kuuluu siis edelleen normaalia ja hyvää. Siispä tekemään tikusta asiaa ja tässä pikainen pläjäys Blackin kuulumisia, olkaapa hyvät!

Perusasiat ensin: Hevonen on hengissä, madotettu ja kunnossa. Ei vielä elämänsä kunnossa, mutta eipä vielä pidäkään. Sanna-valmentaja sanoi, että Blackin treeni on pussihousujen kasvattamista takapäähän eli tosiaan sitä kuntoa rakennellaan huolella ja hartaudella ja edelleen odotellaan, että josko oriin kasvu alkaisi tasaantumaan. Ravi on kuitenkin alkanut olla jo parempaa, vaikka takapäässä ja -polvissa vielä sanomista. Myöhäiseltä, niin myöhäiseltä, vaikuttaa tässä vaiheessa siis tämäkin northernensigniläinen, vaan tätähän tämä taitaa olla: odottelua, ylä- ja alamäkiä, pari ilohyppyä ja sit taas takapakkia ja odottelua tai kertokaa te viisaammat ravi-ihmiset, mikä on jutun juoni... :)

Vaan tosiaan onneksi ei nyt takapakkeja vielä tämän oriin valmennuksessa, kasvupyrähdyksestä ja pussihousuvalmennuksesta huolimatta normaalia etenemistä kaksivuotiaalle siis. Ja toistaiseksi Black on myös saanut oriina pysyä, kun on kiltti kuin lammas. Myöhemmin syksyllä on varmasti klinikkakäyntiä luvassa ja kenties kuvaillaan kinttuja ja samalla ell kattoo, että poijjaalla on omat taivaankappaleet sopuisassa järjestyksessä vai tarvitseeko ruunaamista miettiä. Hampilääkäri hoitaa myös purukaluston ja eiköhän se toinenkin sudenhammas saa poistokomennon. Black on nyt kesän yli kotiutunut täydellisesti Forssaan ja on kuulemma ihan mallitalliasuja. Kotona ei viiti kiljuakaan enää kaiken aikaa ja ilmeisesti järkeäkin (?) on humman päähän tullut, jos valmentajan sanoja on uskominen.

En myöskään kuulemma uskoisi, että miten paljon ori on kasvanut, jos näkisin. No, en uskonut. On mentävä itse katsomaan. Forssan reissu siis ensi viikon alkuun todella vakavassa harkinnassa (l. Audi on jo pihalla käynnissä). Blackin treenipäivä satutellaan samalle päivälle eli kamera, videokamera, elokuvaohjaaja ja kaikki mahdollinen mukaan ja todistusaineistoa ikuistamaan! Ja eihän sitä tiedä, jos omistajanretale pääsee niiin piiiitkästä aikaa taas Blackin rattaille, vaikka en kyllä tiedä, onko meikeläisen puska-ajokortti edes voimassa, eikä norsuajokorttia edes löydy... :D

Arkistojen kätköistä... Ikävä tätä elefanttia.

Kommentit

  1. No kai ajelet meidän kautta??? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee. Voiku oiski kivaa! Vaan katsotaanhan nyt ensin, ku vaikka hevosella ei oo vielä tuli persiin alla, ni tuntuu, että itellä sit senki eestä. Tiiä sitte, millanen seurakunta on kyydissäki vielä.

      Ei ois teidän polleilla Pilvenmäen ratahiittiä tiedossa?! ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa