Black Ice oli ihan jäätävä

...samoin kilpakumppanin ajolinjat viimeisessä kaarteessa. ;)


Tämän kuvan nimi on: "Blackin lamppu syttyy"
Ruuna ennen lämmitystä keksi ruveta kilpahevoseksi
Kiitos kuvasta valmentajalle!

Turussa siis koitettiin tänään enintään 650 euroa tienanneiden noviisien ryhmäajossa 2100 metrin matkalla. Lopputuloksena oli kirjaimia, mutta samalla sellaista tyytyväistä hykertelyä. Ihan kaikkea ei lopputulos tässä kerro.

Katso startti tästä!

Long story short. Kasiradalta Black avasi auton takaa ihan miljoonaa - kaikkien yllätykseksi ja järkytykseksi keulaan asti (kiljuin tässä kohden tabin näytölle siihen malliin, että kaksi kissaa sinkoili kauhuissaan pakoon pitkin taloa). Ekan puolikkaan ollessa 15,5 vauhtia, suoralla oli varmasti vieläkin rapsakammat kyydit. Kurviin tullessa laukka tuli ihan kovan vauhdin seurauksena, kun ei suuri ruunamme vielä taipunut tiukkaan vasempaan. Black antoi laukan nopeasti alas ja tähän mennessä tämän kauden voittoisin kuski Olli Koivunen opasti fiksusti Bläksän sisäradoille. Ruuna imi eron kiinni ja matkusteli siellä hyvissä kytistelyasemissa oikein terhakkaan näköisenä. Täältä lopputuloksena olisi joka tapauksessa hyvä reissu ja, jos kiritilaa saadaan, ni kirihän irtoaa. Tilaa tuli kuin tulikin vähän ennen loppukaarretta ja Black hyökkäsi patistelematta matkaan. Se näytti ihan voittajalta - ja saan sanoa niin omistajan vaaleanpunaisten lasien suomalla oikeudella. Vähintään se näytti siltä, että rahoille tullaan ja komeesti. Toto-TV:stä tilannetta ei näe kovin hyvin lumisateisessa Turussa, vaan neljän rinnan siellä kaarteessa tultiin ja ei varmaan kovin väljästi sinne mutkaan mahtuneet. Niinhän siinä kävi, että viereinen valjakko leikkasi vähän turhan lähelle ja Blackin kärrit jäivät hakaukseen ja meidän peli meni siinä. Hässäkästä tullut laukka meni sitten pitkäksi, eikä Turusta ollut tuomisina voittoa tai saati sitten ehjää starttia.

Mutta pirun hyvät näytöt antanut kilparuuna sieltä kuitenkin matkasi Forssan kotitalliin. Olen hyvilläni, että se näytti niin hyvältä, meni niin hyvin - lopputuloksesta huolimatta. Jopa minä epäilin kakkossuosikiksi Blackia vihjanneita, mutta tiesivätki paremmin. Ja katsokaa nyt Mustasilmää, kun se juoksee! Pää heiluu silleen vienosti, että ihan kuin se kuulisi päässään musiikkia koko ajan "Tittidii tittidii". :D :D

Kuski oli sanonut, että hevonen oli huomattavasti Porin reissua parempi: koko ajan ohjilla ja veto päällä innokkaasti. Siltä se näyttikin. Mie kun luulin, että se pyörtyisi järkytyksestä sinne auton taakse, ni vielä mitä. Valmentaja oli myös tyytyväinen Blackin esitykseen. Kuskille oli annettu ohjeet, että pitää hevosen koko ajan kuulolla ja muistuttaa missä ollaan, koska muuten taiteilijasielu voi keksiä vaikka mitä ihmeteltävää. Mutta kun se muistaa keskittyä, niin sen se tekee sitten tosissaan. Radalla nuo tilanteet vaan tulevat nopeasti vastaan, eikä tuolla lumipyryssä tuomaristokaan varmasti kaikkia ajolinjoja nähnyt. Tallin tulos olisi voinut olla vaikka kuinka hyvä, kun toinen valmenttava Santtu kiiti voittoon viidennessä lähdössä.

Vaan on kai oltava jokin kiintiö, minkä verran huonoa onnea voi olla yhtä hevosta kohden, onhan?! Tähän uskoen Blackin seuraava startti valikoituu hyvin piakkoin.

Kommentit

  1. Aijai. Hyvin paikattu laukka kunnes sitten... Argh. Mutta tätä tää on. Ensi kerralla paremmalla tuurilla! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! En jaksa lopettaa hämmästelemästä, miten hyvä se oli, kunnes sitten... Noo, kohti parempaa huomista! ;)

    VastaaPoista
  3. Loistava, sananmukaisesti, kuva :D :D Hyvältä tosiaan näytti ennekuin kävi taas kylmät. Ärsyttää kun Outi sanoi tossa yläpuolella jo kaiken mitä mäkin olisin halunnut sanoa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Jaatte blogin lisäksi jatkossa kommentointivuorotki... Ei vaiskaa! Kiva, että tälläki ravimurheiluwannaberavuriblogilla on todistettavast ainaki se kaks lukijaa. :D

      Poista
  4. Tulee ihan mieleen Emmin uran alkupuoli... eli rutiinia, parempi tuuri ja hyvä tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna, ja mukava kuulla siustaki! Rutiinia tarvitaan, se on selvä. Käykö ne tuurit koskaan, se jää nähtäväksi. Varmaa on, että kuten Emmi, tästä ei ravurin uran jälkeen ole siitokseen. :D

      Annahan siekin kuulua itsestäsi ja teidän menosta blogisi puolella. ;)

      Poista
  5. Isot onnittelut voitosta! Hienolta näytti meno ja loppukiri oli komea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan tää täällä satunnaisena, hyväksyntää odottavana, mutta hetkeen ollut hokassu kirjautua blogin hallintaan. Pahoitteluni. Ja kiitokseni vielä. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa