"Nouseva menijä kohtasi passelin porukan"

Toinen startti tähän viikkoon ja Bläksä hienosti toinen. Otsikossa lainasin Iivarin vihjeitä Pilvenmäen sivuilla. Kirjaan nämä tänne, että saa sitten vanhana kiikkustuolissa muistella:

SUOSIKKI: Ravipäivä alkanee 5 Black Ice Boostin voitolla, sillä nouseva menijä kohtaa passelin porukan. Turussa viisivuotias ei ollut täysin balanssissa ja laukkasi mentyään ensimmäiseen kurviin kovaa. Se selvisi kuitenkin lopulta toiseen ulos, josta hyppäsi loppukurvissa voimissaan. Vermossa Sanna Kiisken valmennettava nousi kolmannesta sisältä loppukurvissa ulkoradoille ja pinkoi vahvasti ykköseksi. Viimeiset 700 sujuivat 14,7-kyytiä.

14,7 viimeiset 700. Huh-huh. Hyvillä mielin lähdettiin Forssaankin, sillä ruuna oli palautunut keskiviikosta hyvin, saanut hierontaa ja oli oikein levollisena, mutta toisaalta innokkaana taas menossa. Keulasta oli tarkoitus ajaa, mutta kilpakumppani piti omaansa sen verran parempana, että viimeiset 1200 mentiin sitten kuolemanpaikalla. Raskaamman juoksunkulun päätteeksi Blackin kiri irtosi loppusuoralla jälleen helposti ohi kärkihevosen, vaan niin vain selistä pääsi vielä kilpakumppani spurttaamaan niukasti edelle maaliviivalla samalla ajalla Blackin kanssa. Kuin se poika nyt tolla antoi isänsä yllättää? :D Vaan startin pääse katsomaan ihan itse Fintotolasta.

Vaan ei mitä, ollaan hurjan tyytyväisiä. Kuski kehui hevosta kovin ja tykkäsi kyllä, että tämä vielä piisaa monta kertaa. Sen verran kova tulos kuitenkin yhdelle viikolle, että toivutaan hetki (erityisesti me omistajat, kun ei tästä kuohuvan juonnista tule loppua), annetaan hevosenkin huilata ja katsotaan sitten sopivia lähtöjä. Nyt, kun pientä nousua tapahtui sarjoissa voittosumman myötä, ni ihan vauvojen sarjoja ei sitten jatkossa ajetakaan. Ei sitä tiiä, jos pari hiittiä korvataan Forssan lounareilla, joita kuitenkin ajetaan kohtuu tiiviisti ja matkaa tallilta radalle se 10 kilometriä, ni sama käydä hurauttamassa rahastakin.

Blackillä on nyt statistiikka startteja 5, totosijoja 1 - 1 - 1 ja ennätykset 19,0ake ja 19,0ke. Hienoa. Tämä raviurheilu on sen verran vaiherikas laji, että nautitaan nyt, kun siihen on aihetta! Kyllähän tämä vähän kruunaa hiljaiset pari vuotta tässä välissä, kun hevosen ehdoilla on kärsivällisesti ja suurella rakkauvvella työtä tehty ja nyt se näyttäytyy mukavalla tavalla. Onnittelut vielä kaikille omistajille ja tietty valmentajille ja taustajoukoille!

Kommentit

  1. Ai että miten ärsytti teidän puolesta tommonen turpakarvahäviö, mutta hurjasti onnea silti tosi hienosta kakkosesta! Mahtiviikko teillä takana ja ihailen muuten suuresti tota että järjestit kuin järjestitkin reenarille voittokakun pöytään vaikka vaikutatkin itse toisella puolen Suomea :D Toivotaan että saatte starttailla jatkossakin säännöllisesti, näkyy menevän Bläksä harppauksin starttien myötä eteenpäin.

    VastaaPoista
  2. Teillä oli upea viikko! Onnea myös tämänpäiväisestä kakkosesta, erittäin hieno esitys oli tänäänkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ei tätä oikein meinaa vieläkään uskoa kaikkien näiden vuosien jälkeen. :)

      Poista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa