Voittokakku ei saa vanheta

Kuka tuonkin on muka menny keksimään?! Hevosemme voittaa Vermossa ja, vaikka hyvä on ollutkin, niin aavistuksen puskista kuitenkin, että pystyy voittoon maan pääradalla - ja millaisella tyylillä. Ja sitten korviini kantautuu tieto, että vanhan voittokakun syöminen tuo huonoa onnea. Mitämitämitä?! Ja seuraava startti tietenkin sunnuntaina eli sitä ennen pitäisi juhlia.

Kermaa oli jääkaappiin jo varattu työkavereille elvistelyä varten, mutta suunnitelmissa oli sellaista muutosta, että karhunpoika (l. jälkikasvu) oli sairastanut koko viikon, sitten seuraksi minä, joten voittomaljoihin ei suurempaa poltetta ollut.

Koska hevosemme ei kuitenkaan ole mikään victorybonsai, täytyy näihin tuurikuvioihin suhtautua äärimmäisellä vakavuudella. Työporukan kestitys sai olosuhteiden pakosta vielä odottaa. Kakun loihtiminen paikasta Kontiolahti paikkaan Forssa oli astetta haastavampi. Vaan eikun paikallinen konditoria linjan päähän, toiveet kehiin, lasku kotiin ja kakku kotiintoimituksena valmentajalle. Loistavaa palvelua Antin Konditorialta!


Tällane. Hyvää oli kuulemma.

Kotona sairastuvalla sovelsimme kakun kanssa. Skumppa on yhä kylmässä. Jos sitä ei kerran voi juoda kuumana ja särkylääkkeellä ryyditettynä, se vaan saa nyt yksinkertaisesti odottaa. 


Tämä ON voittokakku ja kynttilä ekasta tolpasta!

No niin, näillä toimenpiteillä mahdolliset harmistuneet onnettaret on nyt lepytelty, eikös? Ja sit kuuman mehun keittoon ja peiton alle. Toiveissa vain, että jos ei omistajat, ni hevonen ois ainaki kunnossa huomenna. :)

Kommentit

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa