Keskikesän juhlaa

Haluan jakaa teijän kaikkien kanssa palasen parasta Suomen kesää - kuten Miia kolmesta suomenhevosesta kertovaan blogiinsa kirjoittikin: "Suomen kesä. Suomen vihreä luonto ja suomenhevonen." Voiko paremmin enää sanoa! Tässä meidän versiomme. :)



(c) Vastuuvalmentajan ensimmäinen nainen

Todellakin, kuvassa Liitävä, toisen kerran ihminen selässään ja menee kuin vanha hevonen (ja ratsastaja menee kuin vanha ratsastaja, tosi vanha...). Mikä mainio tapa aloittaa juhannus - varsinkin, kun pohjalla on vielä aurinkoisessa, joskin viileähkössä, kesäsäässä kipaistu 12 kilometrin lenkki erittäin reippaan ja pirteän Pain kanssa.

Black viettää Ypäjällä juhannusta viikonlopun laidunlomalla ja kuluneen viikon treenit ovat valmentajan mukaan menneet mainiosti. Meidän juhannuksemme puolestaan jatkui siten, että hevoset palasivat laitumelle vihreän ääreen ja ihmiset grillin ja kuplivan pariin. Saattoipa osa karata lavatansseihinkin.

Hyvää juhannusta kaikille!

Kommentit

  1. Hei

    Kivaa jos Liitävä toimii ratsastettaessa.Oikein mukavaa kesän jatkoa kaikille ja kivoja ratsastuslenkkejä. Terv. Mari ja Ykä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liitävä toimii, vaikka solmuun laittaisi. Hieno hevonen! :) Kauniita kesäpäiviä!

      Poista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa