Riksu 100 %

Kun treeneissä näyttä tältä...
(Kuva: Valmentaja)


...näyttää raveissa 17.7. tältä
(Kuva: profotoklubi.kuvat.fi)

Tähän mennessä Bläksällä siis sataprosenttista työtä Riihimäen kaviouralla. Ja voi, kyllä tätä on juhllittu ja iloittukin, vaan niin on olevinansa kiirettä pitänyt, etten ole sitä riemua tänne ehtinyt jakamaan.

Valmentajapariskunnan kanssa me onneksi ehdimme St. Michel -raveissa sekä juhlimaan edellisen voiton (ja ajamaan senkin lähdön vielä pari kertaa uusiksi) että spekuloimaan tämän tulevankin startin. Selvää oli jälleen, että jos ei kaaduta ekaan kurviin, pärjätään pitkälle. Ja eihän se Bläksä kaatunut. Oli oikein tormakkana kurakelistä huolimatta. Iivarikin intoutui vihjailemaan Riksun vihjeissä:

 4 Black Ice Boost on noussut yhtäkkiä elämänsä iskuun. Turussa ruuna menetti Fast Cupin finaalipaikan noustuaan 3. sisältä maalisuoralla turhaan ulos. Hevosella oli maalissa vielä voimia. Kuusivuotias lähtee puoli reippaasti ja päässee joko kärkeen tai sen lähelle. 

Elämänsä iskussa ruuna toki varmasti alkaa olemaan, mutta ei se yhtäkkiä ole tullut, kovien työtuntien saattelemana varmasti. Ja hoivata pitää kuin pikkulasta, mutta näemmä on alkanut kannattaa. :)

Toki tuossa Riihimäen startissa tuuritkin kävivät myötä, kun vierestä laukkasi hevonen ja tilat tuli helppoon loppukiriin. Toisaalta olisiko käynyt hullusti, jos olisi puolimatkassa ajettu kilpaa keuloja kyselemään tulleen suosikin kanssa. Selkäjuoksulla varmasti jäivät voimat talteen loppuun ja niitä jäi maalisuoran jälkeenkin. Voittoaika 17,2a ja Bläksä otti kilpauransa ja miun hevosenomistajaurani toisen loimen selkäänsä, eikä kaatunut siihenkään. Mietti toki varmaan, miksi saa takin, vaikkei vielä ole peseytynytkään.

Sitä elämänsä kuntoa koitellaan seuraavan kerran hieman lyhkäisemmällä starttivälillä, kun oikein se napeista napein sarja sattuu ensi viikon tiistaiksi Teivoon. Tikulla on 2000 euroa enintään 7000 euroa tienanneille. Ja koska Bläkki piisasi Fast Cupin karsinassa, piisaa se varmasti jonnekin asti tuollakin, vaikka kovia on vastassa. Saimme lähtöradaksi ykkösen, joka laukatta on ihan hyvä juttu. Lähdetään koittamaan siis.

Sitä ennen pietään näillä leveysasteilla ne kesän parhaat kinkerit. Lauantaina täällä meikeläisen kotiradalla paitsi ravataan, myös pelataan futista, ravifutista. Ja koska on yllytyshullu ja kilpailuhenkeä on enemmän kuin taitoa ja järkeä, niin tottakai pelaan! Kaunista päivää on luvattu, rata talkoiltu nätiksi, keskikentän vipit ja paljut pystytetty ja päivän kruunaa T76 ja vieraaksi saapuvat tähdet, kuten joku Midnight Hour ja muuan Victory Bonsai ja jonkin sortin ravuri Tähen Toivomus. Tulkaa siis paikan päälle tai virittäkää henkiset sympatiat tähän suuntaan ja tsemppailkaa meitä poloisia, jotka raviurheilukytköksensä vuoksi pelaavat myös ravifutiksen SM-tittelistä. :D

Kommentit

  1. Ja taas mä pääsin sanomaan, "Se jännevammanen Black Ice Boost voitti taas" ;D Onnea! Ps. Mun jännevammatamma on nyt sit tiine, joten se saa ainakin jalkansa kanssa riittävän toipumisajan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti päästään sanomaan näin vielä monta kertaa (vaiks taas vähän vastaisesti tuulee)! :)

      Tsemppii varsan odotukseen sinne teille!

      Poista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa