Kahden kauppa ja kolmannen korvaBoosti

Viikko sitten 22.11.2017 pyörähdimme Vermossa T65-lähdössä. Vaikka mie en ole ehtinyt kirjoittaa blogiin Bläksän lähdöstä, ehti moni muu kirjoittaa siitä sosiaalisessa mediassa. Lähtö oli Veho Mercedes-Benz Ohjastajaottelu, mihin hevoset arvottiin 12 parhaimmalle kuskille. Arpaonni suosi meitä sekä lähtöradan (1) ja kuljettajan (Ari Moilanen) osalta ja vihjeissä Bläksä rankattiin suosikkikaksikkoon.

Koska SoMe on ottanut tuosta lähdöstä ja lopputuloksesta jo paljon irti, en tässä kohden enää spekuloi lopputuloksella tai ajosuorituksilla (pilke silmäkulmassa kirjoitettua otsikkoa) enempää. Meidän kuskimme ja moni muu olivat sitä mieltä, että jos tilaa olisi tullut, Black Ice Boost olisi voittanut helposti. Nyt sijoituksemme oli kunniakas kolmas tiukasti ykkösen ja kakkosen paketissa kaikki voimat varastossa - kuten tapana on sanoa.

Maalikamerakuva: www.ravimaailma.fi

Seuraava startti koittaa tämän viikon perjantaina, 1. joulukuuta Turussa. Lähtöratajoulupukki on taas meijän puolella ja matkaan päästään eturivistä paikalta 2 ja rattailla jälleen Irri. Kyseessä on ravien 7. lähtö enintään 10 000 euroa tienanneille. Menestymistoivein lähdemme matkaan - eihän me oikein viimeaikaisten esitysten perusteella muuta voidakaan. Kotona Bläksällä on ollut kaikki mainiosti, se on kovin pirteää poikaa ja paikkoja huolletaan ahkerasti - eihän me oikein muuta voidakaan.

Kotiboksissa Ypäjällä. (Tuo karsinan kurkistusaukko tahtoo vielä vähän pelottaa...)

Turun raviradan sivuilla ei tätä kirjoittaessa vihjeitä vielä ole, mutta ihan mielenkiinnolla ootan ainakin, mitä Takasuora-vihjelähetyksen poijjaat leukailevat Bläksästä.

Miun vuosi ravien, hevosten ja töiden ja ravi- ja hevostöiden merkeissä on ihan kuin varkain edennyt syksystä talveen ja marraskuu kääntyy pian joulukuuksi. On ollut valtavan tapahtumarikas vuosi niin hevosten kuin kaiken muunkin osalta ja ehkä sitä joskus vielä päätään pyöritellen ja naureskellen tätä muistelee. Ehkä kirjoitan tähän blogiin vielä vuosikronikan jossain vaiheessa, vaan onhan tässä vielä vuotta jäljellä. Monta jännää ja mielenkiintoista ja odotuksia herättelevää juttua vielä onkin luvassa ja koska tää on miun blogi, aion vähän mainostaaki. :)

On ollut ilo, ylpeys ja riemu olla monessa mukana. Joensuun raviradan kauden päätösravit ajetaan juhlaraveina 5.12.2017. Suomen ja suomenhevosen juhlavuosi innostaa ja herkistää ja ravien lisäksi tunnelmoidaan siis näissä merkeissä. Ollaanpa sitä oltu tekemässä Hevosenomistaja-lehden vuoden viimeistä numeroa, mikä ilmestyy 13.12. Pohjois-Karjala-alueliitteen kera. Monta, monta mielenkiintoista juttua maakuntamme hevosvuodesta luvassa, joten jäsenille kolahtaa aikaslailla mainio aviisi postiluukusta joulukuussa. Ja tämä vuosi taputellaan (ja nollataan) sitten Ravigaalassa 29.12., jota ootan oikein kovasti. Ja jouluakin ootan jo oikein, oikein kovasti - muistetaan olla kiltisti!

Kommentit

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa