Sitä saa mitä tilaa (14,6a)

Voi sitä huudon ja ilon määrää, kun perjantai-iltana aukeni Porin loppusuora ja Irri käänteli Bläksän kiriin. Kyllä mie vähän osasin menestystä odottaa, mutta olihan tuo edellisen kirjoituksen teksti vähän kieli poskessa tänne laitettu. Rahatilin korjausta ja haamumaileriksi tilattiin - ja sitä saatiin. Täyden palvelun ravitalli! Ja aikas hienosti ja eleettömästi voitto tulikin ja varaakin vielä jäi. Siinä tosin ei ole mitään eleetöntä, kun Black Ice Boost on kurvissa, siinä on iso hevonen melkein liikenneympyränä, mutta silti kaikki oli voittostartissa helppoa. Irri tarjosi Bläksälle hienon juoksun ja loppupuolikkaalla tuntui luottavan hevoseen ja antoi sen tehdä oman työnsä. "Parhaiten jyllää Black Ice Boost, Joni-Petteri Irri", selostaja selosti.

Voittajakuva: Black Ice Boost 14,6a
Kuva: Porin ravit

Bläksä taisi viime hetkille asti olla kolmossuosikki. Porin ravit vihjeissään totesi, että: "Menestystä kyttää myös 11 Black Ice Boost, mutta Joni-Petteri Irrin ajokilla juoksunkulun onnistuminen takarivistä ei ole aivan selvää." ja "(11) BLACK ICE BOOST taipui viimeksi Seinäjoella loppusuoralla johtavan takaa, mutta kahden edellisen kilpailun perusteella ruuna on huonolta paikaltakin täysin varteenotettava voittajaehdokas." Takarivin paikka ja Seinäjoen vaisumpi esitys taisivat viedä pelaajien luottoa, muttei selvästikään taustajoukkojen. Bläksä on Joonaksen passi ja Joonas oli sitä mieltä, että ruuna voittaa. Nuo kaksi omalaatuista tuntuvat tuntevan toisensa. :D

Ensimmäisen mustan loimen jälkeen olemme alkaneet keräillä näitä valkoisia...
Valmentaja päätti ilahduttaa omistajia myös vaaleanpunaisilla pinteleillä. ;)
Kuva: Porin ravit

Kuskikaan ei ollut tainnut uskoa valmentajia ainakaan voittajahaastattelun perusteella, kun edellinen startti oli ollut kuitenkin pettymys. Vaan kuljettajankin sanojen mukaan lopulta kaikki oli ollut helppoa, varaa jäi - ja mikä jotenkin hupsun kuuloista miusta vieläki - Black Ice Boost on nopea ja siihen on tullut puristusta ja se pärjää varmasti jatkossakin... Oho, siis meidän Bläksä. Vai menikö Irri jo niin sekasin vauhdista ja voitosta, että unohti, mistä hevosesta puhui? No ei vais, mutta onhan tämä kaiken koetun, turhautumisen ja epätoivon jälkeen ihan käsittämätöntä. Sanna sanoikin, että ei voi lakata ihmettelemästä, miten tuo hevonen nousee aina uudestaan ja uudestaan. Ei kai sitä voi kuin taas paapoa, helliä ja huoltaa pari viikkoa ja annetaan sen taas yllättää meidät.

Voiton avaimet: IKK, smurffilappu ja can't see back
ja ne pinkit pintelit ja meidän Black
Kuva: Porin ravit

Mitään muuta vikaahan tässä ei ollukaa paitsi se, että Pori kitkuttaa noilla kuudensadan ykkösillään. Mutta hei, kaikki lasketaan. Jokainen voitto ja hyvä suoritus kannattelee hevosenomistajaa taas pitkän, pitkän aikaa ja kun tuo esityskin oli tommosta karkkia, ni ehkä me voidaan pärjätä vielä jatkossakin. Missä ja milloin - se ei ole vielä tiedossa, mutta kassellaan rauhassa ja naatitaan haamumailerijuoksijamme kanssa nyt! :)

No skumppaahan oli heti jaossa...
Kuva: Valmentaja

Kommentit

  1. Mahtavaa, upeaa, ihanaa! Näin sen kuuluukin mennä! Onnea haamumaileriruunalle ja koko taustatiimille voitosta ja muutoinkin koko syksyn hienosta menestyksestä. Hengessä olen ollut mukana ihan jokaisessa startissa! Terveyttä ja tsemppiä jatkoonkin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa