Blackin puolisisarukset maailmalla

Olemme puhuneet paljon varsastamme Black Ice Boostista ja paljon tulemme puhumaankin. Ja se vasta olisikin hienoa, jos jonakin päivänä koko ravikansa puhuisi mustasta oriistamme. Sitä odotellessa on välillä kuitenkin mukava puhua myös muiden menestyksestä. Kerron tässä muutamasta Blackin puolisisaruksesta, mutta sitä ennen pari sanaa hevosten sukupuusta.

Donerail on arvostettu ja menestynyt isäori ja se on emänisänä jättänyt monta nopeaa jälkeläistä. Siksipä me Black Ice Boostin ihmiset seuraamme suurella mielenkiinnolla myös Prayer Barin muiden jälkeläisten ravikilpailusaavutuksia. Northern Ensign on puolestaan yhden maailman menestyneimmän siitosoriin, Agnus Hallin, poika, joten Northern Ensign voi olla tulevaisuudessa merkittävä isäori, kunhan sen ensimmäiset suuret varsaikäluokat tulevat kilpailuikään.

Shootingrain


Blackin puolisisaren Shootingrainin (i: Northern Ensign) voittoisa reissu Riihimäellä ansaitsee maininnan tässäkin blogissa. Shootingrain on vuonna 2009 syntynyt tamma ja niin ikään kimppahevonen. Se aloitti kilpailemisen kolmevuotiaana ja koelähdön jälkeen tammalla on takanaan tämän vuoden puolella 13 starttia. Näistä starteista Shootingrainilla on nimissään 3 voittoa ja aikaan 16,4ake juostu ennätys. Viimeisin voitto tuli siis 19.8.2012 Riihimäeltä, missä Teivaisen Antti ohjasti hevosen helponnäköiseen voittoon. Lisätietoja Blackin puolisiskosta löytyy hevosen omilta internetsivuilta www.shootingrain.com. Black Ice Club onnittelee Shootingrainia ja hevosen taustajoukkoja!

Zombi Kemp


Vuonna 2010 syntynyt ori Zombi Kemp (i: Amer I Can) on Blackin puoliveli puolestaan emän, Prayer Barin (i: Donerail), puolelta. Zombi Kemp juoksi 14.8.2012 hyväksytyn koelähdön Kajaanissa ja tuli maaliin lähtönsä ensimmäisenä ajalla 21,6. Toto-TV:stä nähtynä komea musta ori ravasi varmannäköisesti hienoa ravia ja jäämme mielenkiinnolla odottamaan Blackin isoveljen saavutuksia raviradoilla.

Vamos Kemp


Prayer Barin seitsemästä varsasta mainittakoon tässä yhteydessä vielä vuonna 2007 syntynyt ori Vamos Kemp (i: Duran Hanover). Mustanruunikko Vamos Kemp on juossut jo kolme kautta, joista kuluva kausi on orin tähänastisen uran paras. Tältä kaudelta on myös hevosen ennätysaika 14,7ake.


Ehkä jo ensi keväänä puolestaan myös Black Ice Boost sisarustensa kavionjäljillä on omassa koelähdössään. Odotellessamme saavutuksia raviradoilla on Black Ice Boostin kasvattaja luvannut avata meille tarkemmin hevosten sukuja hevoskasvatuksen ja ravikilpailumenestyksen taustalta. Siispä jossakin vaiheessa näiltä sivuilta tulee löytymään myös syvällisempää tietoa Blackin sukutaulusta.


Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Tikusta asiaa - hematologiaa

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä