Sylimallinen valokuvamalli

Kävin tiistaina Blackin luona vaihtamassa uusimmat kuulumiset.  Ponityttö piti huolta Liitävästä, minä rapsuttelin armasta Blackiä. Halauksia vailla olivat sekä ihmiset että hevoset.

Harjasimme hevoset enimmästä kurasta ja öljyttiin itikansyömiksi joutuneet paikat. Tähän tarkoitukseen ja itiköiden häätöön on mainiosti sopinut tavallinen ruokaöljy, mutta tässä aikaisemmin elokuulla ostin myös vastaavaan tarkoitukseen tervaa sisältävän öljyn. Tervan ihana tuoksu kuulemma häätää ötököitä myös ja lievittää kutinaa. Tiedä sitten, mutta toivottavasti siitä aina hetken apu on. Ja jos ei muuten, niin tuntuu hevosista olevan niiiiiin ihanaa, kun itikanpureman kohtia rapsutetaan ja hierotaan. Mustanruunikko Black tuntuu houkuttelevan värillään enemmän itikoita ja ori silmin nähden nauttii, kun sopivista paikoista rapsuttaa. Liitävä puolestaan orimaisuuttaan tykkää tosi tosi tosi kovasti, kun poijjaan pallit ja nivustaipeet öljytään. Suomenhevosori nostaa takajalan komeasti ilmaan, että varmasti pääsee rapsuttamaan Oikeasta Kohdasta. Toisinaan Liitävä on nostanut takajalan ilmaan jo pelkän öljypurkin nähdessään. Uskomattomia hevosia! :)

Olin pitkään "metsästänyt" Blackille oikean väristä punaista riimua. En muista, mistä ajatus punaiseen lähti, mutta Liitävälle oli Vastuuvalmentaja hankkinut sinisen riimun ja riimunnarun ja toisaalta kyllähän tumma punainen pukee komeaa tummaa hevosta. Eivätkä mene pojat sekaisin, kun on eriväriset päitset!

Viimein siis löysin mielestäni sopivat päitset ja pitihän niitä päästä kokeilemaan. Parempi kamera ei tosin lähtenyt mukaan, joten kännykän kameraan oli turvautuminen ja kuvassa väri näyttää melkein pelottavasti vaaleanpunaiselta. Mutta eipä se kuvakaan oikein tahtonut onnistua, kun poseeraava malli on tällaista sylimallia oleva ori! Silloin vain lähikuvat ovat mahdollisia. Tai vaihtoehtoisesti, kun juuri olet ehkä saamassa onnistuneen kuvan, tulee Liitävä ja tökkää turvallaan. Siispä tässä kohden on saatavilla vain seuraavanlaisia kuvia:

Pari sanaa tähän loppuun sukulaisista: Yale Kemp juoksi 27.8.2012 hyväksytyn koelähdön ajalla 1.19.2. ja nyt eikun odottelemaan ensimmäisiä startteja. Shootingrain-tamma taipui kipeänä 28.8.2012 Teivossa kuudenneksi. Vamos Kemp starttaa seuraavan kerran Derby-päivänä Vermossa 1.9.2012 ja lähtee hakemaan parannusta edellisen startin 3. sijaan. Zombi Kemp on puolestaan oman hyväksytyn koelähtönsä jälkeen ensimmäisessä startissaan 4.9.2012. Siispä lähtölistoja tutkimaan ja ruksimaan totoon oikeat hevoset mukaan!


Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Tikusta asiaa - hematologiaa

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä