Blackin täysveli Yale Kemp

Viime kerralla oli puhetta Black Ice Boostin puolisisaruksista maailmalla. Eräs 3-vuotias herra jäi tuolloin mainitsematta ja osittain siitä syystä, että kyseessä on Blackin TÄYSVELI, vuonna 2009 syntynyt Yale Kemp. Ravitalli Kempin kasvatti Yale Kemp onkin melkein päivälleen kaksi vuotta pikkuveljeään Blackiä vanhempi ja emänsä Prayer Barin neljäs varsa. Yale Kempin (mikähän lie oriin lempinimi...?!) jälkeen Prayer Bar on siis varsonut joka vuosi: Zombi Kemp 2010, muuan Black Ice Boost 2011 ja toistaiseksi vielä nimeämätön Prayer Bar varsa -12.

Edellisen kerran lämpimikseni kirjoitellessa mietinkin, ettei Yale Kempistä ole hetkeen mitään kuulunut. Enpä silloin vielä tiennyt, että ori tulee olemaan koelähdössä 27.8.2012 Oulussa. Kuten muidenkin sukulaisten, onhan se Yale Kemp -veljenkin raviurheilu-uraa seurattava ja sitä suuremmalla syyllä, että startissa juoksee kuta kuinkin meidän Blackimme kokoinen, näköinen ja oloinen hevonen, joka toivottavasti näyttää jotain myös pikkuveljen tulevasta vauhdista. Pidämme peukkuja koelähtöön! Ja tosiaan - käykääpä kurkkaamassa kuva komeasta Yale Kempistä vaikkapa Sukupostin sivuilta! Eikös nämä ihan veljeksiltä näytäkin?



Tässä on siis jo pariin kertaan juteltu sukulaisten kuulumisista. Mitäs meille kuuluu? No, vettä sataa kaatamalla. Kello on hädin tuskin kahdeksan illalla ja ulkona on pimeää ja koleaa. Harkitsen leivinuunin lämmittämistä. Ei se auta kuin todeta, että syksy on koittanut jo ennen elokuun loppua. Eikä siinä mitään, pidän syksystä. Tosin vähän haikealtahan se nyt tuntuu, kun kesä oli tänä vuonna jotenkin olematon. Tänä syksynä todennäköisesti pidän syksystä vielä aikaisempaa enemmän, koska pääsen hoitamaan, huoltamaan ja ajamaan omaa - meidän monen omaa - hevosta.

Vastuuvalmentaja sanoi, että Black on oppinut sanomaan "Huomenta!": musta hevonen hirnahtaa tutun ihmisen nähdessään ja ihan vähän varmasti myös aamukauroille. Sanoisikohan se minulle joskus "Päivää!", kun iltapäivän puolella saavun hevostamme tervehtimään...

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Tikusta asiaa - hematologiaa

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä