Kaverukset kilpasilla

Lokakuun puoliväli kolkuttelee nurkan takana. Vettä on satanut miltei jokaikinen päivä ja jokaikinen yö, kuten on tehnyt jo toukokuusta alkaen. Aamulla ei kuitenkaan satanut, vaan syksyinen sää muisti meitä tänään noin parilla lämpöasteella. Vesisateet ovat kuitenkin jättäneet jälkensä myös laitumelle, mikä alkaa olla paikoittain melkoista mutavelliä ja siksipä meitä tänään odotti laitumella kaksi kurakallea. Tämä musta kurakalle aina hörisee nähdessämme ja toinen on muuten vain hellyydenkipeä, vaikkei sitä tunnustakaan.

"Moi!"

No, kaviot saavat ainakin kaipaamaansa kosteutta ja, jos vain kakarat viitsisivät, niin voisivat siirtyä kuivemmallekin maalle laitumen laidalle, mutta siinä kun sattuu välissä olemaan pikkiriikkinen puro, jota Black ei kertakaikkiaan viitsinyt tänään ylittää. Liitävä ylitti ja juoksi kanssani kilpaa. Ori vaan ei vielä ole oikein hokaissut, että jos ravikilpailuissa meinaa päästä ensimmäiseksi, edellä menevien päälle ei saa juosta vaan ne tulisi kiertää. Jatkamme harjoittelua.

Savihoito kavioissa

Harjauksen ja hellittelyn jälkeen jätkät lähtivät heinän syöntiin vaan hetken päästä alkoi jo tuttavallinen nahistelu. Muutama kuvakin tarttui kameraan. Eikä käy enää kieltäminen, miksei Liitävällä harja kasva...


"Salaisuuden sulle kerron..."

"...tai jos nyt vähän tästä rapsutan"

Osataan sitä täälläkin!

Jos vielä vähän...

Oriin leikkiä

Sellaista siis kuului tänään (ikäluokkansa) parhaan varsan päivään. :)

Kommentit

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa