Palkintotodistuksen painovirhepaholainen

Tarkkasilmäisimmät jo saattoivatkin huomata, että Blackin saamassa palkintotodistuksessa (kuva edellisessä kirjoituksessa) on virheellinen päivämäärä. Näyttelypäivämäärän 9.10.2011 sijaan palkintotodistus väittää Blackin palkitun 11.10.2011. Tuskin Hevosjalostusliitto tätä palkintoa kuitenkaan ennakoi vaan paperiin oli iloisesti lipsahtanut Joensuun näyttelyiden viimevuotinen päivämäärä.

Itsekin huomasin tämän vasta sitten, kun illemmalla eilen kehystettyä palkintoa ihailin. Soittelin tästä Hevosjalostusliittoon Piialle ja virheellisen palkintotodistuksen tilalle luvattiin lähettää uusi oikealla päiväyksellä. Tekevälle kun sattuu, eikä tässä minkäänlaista vahinkoa päässyt käymään. II-palkinto on sen sijaan aivan oikein ja ansaittu!

Näyttelyn viralliset tulokset löytyvät nyt myös sekä Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton että Hippoksen sivuilta. Linkit tuloksiin löytyy puolestaan tämän blogin Varsanäyttely 2012 -välilehdeltä. Näyttelyn viralliset kuvat tulevat myös löytymään Hevosjalostusliiton sivuilta. Sitä ennen tässä vielä vähän fiilistelyjä Blackin hyväntuulisen kuvan myötä:


 Jk. Vieläkin hymyilyttää. :)

Kommentit

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa