Hyvää kuuluu!

Terveiset Blackiltä Forssasta! En saanut oriittamme puhelimeen, joten soittelin valmentaja-Sannalle ja kuulemma hyvää kuuluu. Black on alkanut kotiutumaan ihan mukavasti ja on tarhassakin jo rauhallisempi, kun ei ihan kaikkea tarvitse enää pällistellä tai saati sitten joka hetki ilmoittaa olemassaolostaan hirnumalla. Havaittavissa olevasta pienestä "isottelusta" huolimatta Black on maailmallakin ollut se sama kiltti poika, mitä kotiympyröissä.

Viikonlopun maisemaan totuttelun jälkeen Sanna oli valjastanut Blackin tänään ensimmäistä kertaa kärryjen eteen ja näin oriimme oli saanut ensikosketuksensa Forssan Pilvenmäen ravirataan. Tietenkin mainokset olivat kovin erilaiset kuin kotimaisemissa, raviradalla ehdottomasti enemmän hevosia kuin täällä meidän suunnalla ja reitti radalle kovinkin erilainen kuin kotikulmien pienet metsätiet, mutta Black oli ainakin valmentajan sanojen mukaan käyttäytynyt asiallisesti. Pienet säikkymiset ja pällistelyt kuuluvat vain asiaan ja mahdolliset kummallisuudet Black kohtasi yhtä viksusti kuin kotonakin: Ei koskaan tiedä, missä sapelihammastiikeri vaanii, mutta mikäli uhka osoittautuu vaarattomaksi, pienet steppailut riittää ja matka jatkuu ihmisen toivomalla vauhdilla ja toivottuun suuntaan.

Tutustumismatka Pilvenmäen radalle oli siis sujunut hyvin. Sanna kertoi, että suunnitelmissa on edetä tämä viikko rauhallisesti ja Black saa tutustua vielä paikkoihin ja näin myös Sanna itse ehtii tutustua uuteen valmennettavaansa ja sen ajo-ominaisuuksiin. Varsa on aluksi valjaissa joka toinen päivä ja siitä sitten katsotaan eteenpäin, miten valmennusohjelmaa kehitetään, kun Forssa alkaa olla hevosella rutiineissa.


Sen verran jännää oli tänään kuulemma ollut, että Black oli lenkin päätteeksi nukkunut päikkäreitä karsinassaan yltäpäältä oljissa. Juu-u, on se sama ori siellä maailmallakin! :)

Kommentit

  1. Hei, haluaisin haastatella sinua hevosen yhteisomistamisesta yhteen lehtijuttuun. Kerron mielelläni lisää ilman osallistumispainetta puhelimitse (040 727 4119) tai sähköpostitse (maria@kaskasmedia.fi). Olisi huippua, jos voisit olla minuun yhteydessä! YT, Maria Ruuska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tämähän vaikuttaa mielenkiintoiselta... Olen sinuun yhteydessä! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa