Kakarat kesälaitumelle

Tänään koitti jälleen se ilonpäivä, kun oripojat pääsivät kesälaitumelle - pari päivää aikaisemmin siis kuin ihmislapset. Blackin kesälomahan tänä vuonna on minimissään, kun lomia ei uuden työsuhteen alusta ole vielä tälle kesälle juurikaan kertynyt, vaan tuolla etelän leirillä Black jatkaa valmentautumista ja onpa aika laittaa uudet kengätkin entisten kuluneiden tilalle askelta vauhdittamaan. Pyysin Sannalta, että kunhan valmentaja kiireiltään ehtii, kirjoittelisi meille jotain Blackin päivärytmistä ja valmennuksen kulusta, joten odotellaan raporttia Forsaan suunnalta.

Ystävämme Liitävä siis vielä pääsi laitumelle kesän viettoon. Ja kuinkas ollakaan, järjestyihän se Liitävälle kaverikin: "Varamiespalvelusta Pai, päivää!" Pikkuinen ori on amerikkalaista rotua ja juhliipa muuten 2-vuotissyntymäpäiväänsäkin ihan piakkoin, 4. kesäkuuta. Koska tämä ori on suureen suomenhevoseen verrattuna aikamoisen miniskidi, kutsuttiin uutta tulokasta toverillisesti Kirpuksi tai suomalaisittain lausuttuna hän on Pai (Kyllä - yksi Teletapeista). Liitävä ja Pai tutustuivat ensimmäistä kertaa viime viikonloppuna ja vaikka Pai alkuun koettikin pelkoaan piilotella ja potkia isompaansa, otti Liitävä uuden tulokkaan isoveljelliseen hoivaansa ja näistä pojista tuli nopeasti hyvät kaverit. Pai ehti jo tutustua ravihevosen hommiin Vastuuvalmentajan luokse saavuttuaan, vaan nyt kesän ajan hevosen tehtävänä on toimia Liitävän seurana laitumella. Saas nyt sitten nähdä, miten Kirppu kesän aikaan kasvaa - ei sitä tiedä, jos sen virka vaikka vakinaistettaisiin ja siitä juoksijan saisi (edellyttäen, ettei valjaiden tarvitse olla kokoa raviponi).

Alkuun pojat ahmivat heinää kuin eivät ennen olisi nähneet. Sitten taisivat huomata, että tämä ei syömällä lopu ja sitten alkoikin iloinen kisailu. Harmi, että minulla ei lähtenyt kunnon kameraa mukaan, vaan tässäpä kännykameran välittämää riemua jaettavaksi:

Voi pojat! Tässä sitä mennään!
Pieni Liitävä...
...ja suuri Pai. Eiku...
Teletappi ja Terminaattori
Kesä on täällä!

Kommentit

  1. Hei

    Onpa kiva että Liitävä sai kaverin ja jonka kanssa vielä tulee toimeenkin.Riemukasta kesää vaan kaikille. T. Mari ja Ykä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liitävä on ollut oikea herrasmies ja pikkuinen Pai sai Liitävästä hyvän kaverin. Poikien touhuja on mukava seurata. Aurinkoisia kesäpäiviä!

      Poista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa