Jos tammikuussa on oravan kierä, on maaliskuussa oriin kierä

Kuka muistaa, kantoiko tammikuussa hanki oravan? Jos näin teki, niin eikun hevosella kokeilemaan: Kohta on hankiaiset ja pelloilla kiva kiitää! No, jos nyt malttia vähän. Vasemmassa takasessa havaittua lämpöä ja turvotusta on hoidettu kylmällä ja pintelillä - minulla, hevosemme Black kinttuineen voi mainiosti. Keskiviikon operaation jäljiltä minulle määrättiin kahdeksi viikoksi karsinalepoa ja täysipainoista treenausta pitää välttää ainakin vielä kuukauden päivät. Ja tämänkin jälkeen vielä hiiteistä tulee taukoa, sillä tähystyksessä löytyikin sitten osittain revennyt eturistiside, jota tulee 
k ä r s i v ä l l i s y y d e l l ä  kuntouttaa. Öö, siis millä?


Tulkitsen tämän niin, että hevosterapiaa täytyy jatkaa henkisen kuntoutuksen lisäksi nyt myös fyysisellä puolella ja, kunhan tästä enimmästä ontumisesta päästään, kipuan kärryille. Ihan kelpaisi parin hassun oripojan rapsuttelu ja kuurauskin ...Voi vain kuvitella sitä irtokarvan määrää! Kuluneet päivät on tullut seurattua vain kahden hassun kissani touhuja ja täytyy sanoa, että hieman se mestarihiirestäjien mielikuva on rapissut, kun katsoo kaiken päivää auringossa loikoilevia katteja. Tiedä sitten, kuka niitä kuolleita hiiriä diilaa talomme portaille.

Hiirestysmaiden tarkkailua
Omaishoitaja työssään - mutta
olisiko sen pitänyt olla
kylmähaudekissa?





Black ja tallikaverit ovat alkavaa kevättä viettäneet normaalien arkirutiinien parissa Vastuuvalmentajan ja Oppisopimusvalmentajan ohjauksessa. Toivottavasti saan huomiselle kyydin järjestymään ja pääsen morjestamaan poikia tallille, vaikkei minusta vielä oriin käsittelijäksi (tai kytkimen painajaksi) olekaan. Sitä ennen voimme tässä fiilistellä niitä Blackin arkirutiineja, sillä näinhän ne päivät varmastikin ovat kuluneet:


Tarhassa spurttaillen...
...tai vain rennosti oleskellen
Valjastus on sujunut hyvin, kuten aina.
Tienylityksessä ei juuri ihmetelty lumen
alta paljastunutta asfalttia.
Peltoradalla innokas Black on saanut juosta reippaammin.
Lenkin jälkeen loimi niskaan ja huilimaan.
"Johan täällä jo vähän odoteltiinkin!"

Kommentit

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa