Kultainen päivänpaisteemme

Maaliskuinen sunnuntai ja auringonpaiste ja meidän oma päivänpaiste:

"Hymyilen kameralle"
Tee-se-ite-oriin-talutin
"Ja tähän suuntaan piti poseerata?"
"Ja mie nyt aina oon niin hyväntuulinen!"
Kiitos kuvista Ponitytölle! :)

Kuvissa ensimmäiseksi esiintynyt herrasmies kipaisi tänään sellaiset 8 kilometriä kärryjen edessä. Ennen kuin pakkasyön kovettamat tiet auringosta pehmenenivät, hieman lipsutellen mentiin, joten katsotaan, mitä jatkoon keksitään. :) Pääasiassa siis kävellen mentiin auringosta ja keväästä nauttien. Lauantaisista ravikuulumisista innostuneena Black olisi halunnut edetä vauhdikkaamminkin, vaan pitäydyimme sunnuntaiajelun teemassa ja rauhallisessa vauhdissa.

Uusi viikko taas käynnistymässä, päivät pitenevät... Pääsiäisen molemmin puolin itsellä on hieman lomaa luvassa, joten toivottavasti kelit pysyvät suotuisina, josko pestautuisin pariksi viikoksi tallihommiin ja valmentajan apukädeksi. Siinä saattaa vaan sellainen huono puoli olla, etteivät  nuo toimistohommat sen jälkeen tätä pääsiäisnoitaa niin houkuttele... :)

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Kommentit

  1. Black on muuten pitkälti saman sukuinen kuin Emmi eli molemmilla on kolmannessa polvessa Noble Victory ja neljännessä kertautuu Speedy Crown. Eli pikkuserkuksia ollaan ;) Hauska seurata miten teillä lähtee ura liikkeelle.

    VastaaPoista
  2. No, kappas vain. Näinhän se menee! Kuuluisien isoisien ja isoisoisien jalan jäljillä siis... :) Black kattelee Emmi-pikkuserkustaan mallia ja radat - täältä tullaan! :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa