BlackJack ja muita nelijalkaisia

Tämä viikko on hukkunut työkiireisiin ja talvimyrskyyn ja näihin selityksiin turvautuen miulla ole Blackistakaan tuoreita kuvia tai tuoreita kuulumisia, ainakaan noin sivumitalla. Sen verran Vastuuvalmentajan kanssa juttelin, että Blackille kuuluu hyvää ja hevosta on ajettu säännöllisesti. Keskiviikkona oli kurjan sään vuoksi huilipäivä, mutta tänään Oppisopimusvalmentaja oli käynyt treenilenkin pyörähtämässä ja huomenna olisi tarkoitus itsekin kavuta kärryille yli viikon tauon jälkeen! Siis, wtf mitä ihmettä?! Vieroitusoireita, pahoja sellaisia. :)

On tainnut tulla joskus luvattua, että Blackin sivuilla saattaa vilahdella muitakin tallituttuja kuin pelkästään kavioeläimiä. Blackin kuulumisten puutteessa on aika esitellä pari muuta kaveria, jotka tosin eivät ole hevosta nähneetkään. Tai itse asiassa: tämä kaveri on nähnyt kymmeniä hevosia. Saanko esitellä, mielikuvituskukkasen nimeämä kissa: Jack Vesseli Viirunpoika.


Etsi kuvasta harmaa kissa. Vinkki: Pallon lähellä.

Helpompi etsintätehtävä. :)

Jack tuli meille Blackin kasvattajalta, mutta Jackista ei isona tule ravihevosta. Varhaislapsuutensa tämä nyt reilu puolivuotias kissa kuitenkin vietti ravihevosten kanssa tallikissana. Blackin mukaan Jack sai myös nimensä. Nythän minulla on BlackJack, joku päivä Jackpot ja Derby-voitto! Vesseli on kissanpojan kasvattajan antama nimi ja kolmas nimi tietysti isältä peritty, kuten Vieskerin Taiga tai muut kuuluisan isänsä mukaan nimetyt tähdet.

Siinä missä Jack on hivenen hassu ja hellyydenkipeä, on 4-vuotias kissamme Kaisa ylhäinen ja arvonsa tunteva. Hän tietää mitä haluaa ja sietää sinua juuri niin kauan kuin Hänen Ylhäisyytensä haluaa. Pienenä Kaisa halusi blogistiksi tai laulajaksi, mutta sittemmin siitä tuli Hiirenmetsästäjä.


Missä se hiiri on?!???

Aaaaaaaaaikuinen nainen...
Kissaakin kiinnostaa.

Perheeseemme kuului aikaisemmin, viime syksynä edesmennyt nakkinenä Kyösti, joka oli maailman paras nakkinenä. Vanhuuden vaivat kuitenkin tulivat koiranelämän riesaksi ja nyt on Kyöstillä paremmat oltavat siellä, missä ei kipua tunneta.


Nenä ja Kyösti
Muita koiria ei sittemmin perheessämme ole ollutkaan, ellei miestä lasketa. Lasketaanko? No, joka tapauksessa myös elukoiden lukumäärä on tässä. (Eikö vieläkään lasketa miestä?)

Tietenkin nelijalkaisiini lasketaan sitten mukaan myös yksikymmenesosa Black Ice Boost. Sikäli mikäli piakkoin sattuisi kohdalle Jackpot (myös Keno- tai Lotto-voitto käy), voisi meille muuttaa myös sataprosenttia Blackin pikkuveljestä, Prayer Barin viimekesäinen orivarsa Call Me Boost (i: E L Stewart). Myös Red Winen kesällinen tammavarsa Charlotte Boost (i: E L Stewart) kävisi. Vaikka kyseessä onkin tammavarsa - onhan emä kuitenkin Punkku! :)


100 % kimppahevonen

Kommentit

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa