Ravurin oppikoulun arki jatkuu

Hieman hiljaiseloa, tiedän. Tammikuu on puolessa välissä ja Blackin treenit jatkuvat suunnitellusti. Lauantain ratoksi kävin muutaman kilometrin edestä istumassa Black Ice Boostin kyydissä ja, jos kuskin ja hevosen pientä aamu-unisuutta ei lasketa, niin ihan mainiosti meni. Sittemmin Blackin kunnosta ja opettamisesta ovatkin huolehtineet Vastuuvalmentaja ja Oppisopimusvalmentaja ja tänäänkin on kuulemma hankittu lisää metrejä ja kokemusta ravurin oppikoulussa. Taakse jätettyjen kilometrien myötä Blackin kuntokin kasvaa kohisten.

Sunnuntaina tuli käytyä vuoden ensimmäisissä raveissa. Ei sitä oikein osaa ajatellakaan, että joskus tulevaisuudessa saatetaan olla menossa mukana. Enää ei tarvitse kuin tuplata vauhti ja huimapäisyys (Nimimerkillä: "Etsitään eläköitynyttä rauhallista ravuria sunnuntaiajelulle kaveriksi"). No ei, leikinlasku sallittakoon ja onhan meille jonkinlainen lottovoitto osunut kohdalle, kun on tällainen suhteellisen järkevästi toimiva orivarsa. Haastelipa nimittäin muuan hevosmies tuossa raveissa, että hänellä on erittäin hyvä ja toimiva 3-vuotias, eikä siinä ole muuta vikaa kuin, että se ei pysähdy, eikä peruuta. Pakin puuttumisen kanssa ehkä vielä toimii, mutta noi jarrut olisi kova juttu - ihan näin raviurheilun rookienkin näkökulmasta. Ja, kun sattui olemaan vielä tammahevonen, niin eihän sen kanssa edes voi neuvotella...

Black on liitävä :)
*Ravi on kaksitahtinen askellaji, jonka poljentojen
välissä liitovaihe, jolloin kaikki jalat ovat irti maasta.

J.k. Näinköhän huomenna tehdään historiaa ja Brad De Veluwen sykähdyttävä ME-juoksu näytetään koteihin Sykähdyttävinpänä Urheiluhetkenä 2012? Suomen Urheilugaalan Sykähdyttävin Urheiluhetki 2012 -äänestys jatkuu vielä huomiseen.

Kommentit

  1. Jännittävää! Palaan tähän myöhemmin ja katsotaan, millaisia vastauksia Black Ice Club tai tämä yksi omistajanretale saa raapustetuksi. Kiitos haasteesta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa