Välineurheilua

Loppuvuoden pakkaset ja jäätävässä tuulessa kärryillä vietetyt hetket saivat minut vakuuttuneeksi siitä, että tarvitsen uuden toppapuvun. Vanhaan oli tullut vikaa kesän aikana - se oli kutistunut. Lisäksi ihan käytännössäkin havaittuna, kylläpä haalari tai housut korkealla vyötäröllä ja henkseleillä pitävät paremmin viimaa ja lämmittävät selkää. 

Finn-Tackin muotia
Kuva: Ravikauppa.fi
Koska välineurheilu on toisinaan (aina) hienoa, lajista riippumatta, päädyin Finn-Tackin Action Endura -talvitakkiin ja housuihin, jotka saavat sitten palvella kaikkea talviliikuntaa raviharrastelun lisäksi. Onhan ne hianot! Pitkään kyllä pohdin, kun värivaihtoehdoissa ei mustaa enää sopivassa koossa ollut saatavilla ja olisin niin kovin mielelläni ollut Blackin kanssa black. Miten pahasti riitelee musta hevonen punaisilla ajovarusteilla sinisen kuskin kanssa? Tosin tulin pohtineeksi myös, että metsän keskellä lie aivan sama, vaikka ravailisimme kaikissa sateenkaaren väreissä! Ja löytääpähän hankeen pudonneen kuskin kätevästi, kun kirkas sininen näkyy kauas...

Vielä ei ole ajankohtaista kasvattaa kimppahevosemme hevoskohtaista varustemäärää ...ainakaan järjettömästi. Vaan olisihan se joku päivä hienoa, kun Black ravaisi omissa väreissään Black Ice Boost ja Black Ice Club varusteisiin kirjailtuna, joten sallittakoon ihan pienen pieni mielikuvitusmatkailu vaikkapa seuraavanlaisen ostoslistan kera:

Villaloimi kuivaa Blackin juoksun jälkeen
Kuva: Hevari Oy
Suojaa raviurheilijan työvälineille - Pintelit jalkoihin
Arvatkaas, minkä väriset? Kuva Hevari Oy
Beta-rintaremmi, mutta punaisena
Kuva: Ravikauppa.fi

Ennen kaikkea toivokaamme kuitenkin, että hevonen saa pysyä terveenä. Ja ehkä vielä sitten lisäksi tulevaisuuden ostoslistalla on se voittoisa kuski. Kiitos nam! :)


J.k. Sain siis vihdoin ja viimein hankittua sen toppapuvun. Ja kuinkas muutenkaan, taivaalta sataa vettä ja tammikuu tervehtii meitä lämpöasteilla... Saas nähdä, joko pukua kuitenkin testataan huomenna. Keli ku keli!
 

Kommentit

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa