Hevosvoimista pari sanaa...


Kiire - tuo salakavala vihollinen, jolla selitämme sen, ettemme osaa oikeasti priorisoida tärkeää tekemistämme niistä vähemmän tärkeistä. Okei, syyllinen. Tunnustan.


Vastuuvalmentaja on joutunut (saanut!) lukea Blackille iltasadut monena iltana, kun omasta vuorokaudesta tunnit loppuivat kesken. Viikonloppuna näin hevosia, tietenkin: Autonikkunasta mennen tullen matkalla eteläiseen Suomeen. JippiKayjei! No, sen reissun tuloksena aikaisemmin parjattu Foordi jäi sille tielleen ja pihaamme muutti toista saksalaista autorotua edustava nuorempi yksilö. Niinhän se on, että autot saksalaisena ja hevoset suomalaisena (anteeksi Black - Sinä olet tietenkin Poikkeus).

Iltasatujen ohella Black on saanut nauttia myös treenistä ihan entiseen malliin. Viikonloppuna Vastuuvalmentaja ja Oppisopimusvalmentaja olivat ajaneet porukassa Blackilla ja punarautiaalla ja olivatpa kuulemma pistelleet aika kyytiä jossain vaiheessa. Mikäs siinä kaverin kirittäessä ja, kun itse hevonen innostui lunta pöllyttämään!


Koetan järjestellä vuorokauden tunnit paremmin ja ennättää sinne aitojen tärkeiden asioiden äärelle, aitojen hevosvoimien pariin tässä tämän viikon mittaan. Sitä ennen voi vaikka fiilistellä lukemalla Emilia La Rentan blogia ja sitä, kuinka Vuoden Ohjastaja kuskasi Emmin totoon. Onnittelut! :)

Kommentit

  1. Kiitos ;)

    Laitas Blackistä joskus videotakin, näyttää hauskalta kaverilta :)

    VastaaPoista
  2. No, hauska kaveri tämä ori on ehdottomasti. Toivottavasti myös joskus nopea ja järkevä. :) Laitetaanpa videointi suunnitelmista toteutukseen joku kerta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa