Blackin isoveli valloitti Ruotsin

Meillä on hienoja kavionjälkiä, mitä seurata. Blackin vuonna 2010 syntynyt isoveli Zombi Kemp (i: Amer I Can, e: Prayer Bar, ei: Donerail) on nakutellut tasaisesti hienoja tuloksia jo 2-vuotiskaudella, mutta nyt 3-vuotiaana oriin meno kiihtyy entisestään.

Uransa kuudesta startista Zombi Kemp ei ole kertaakaan jäänyt ilman rahoja, eikä siis niin käynyt tänäänkään. Sekä Suomen että Ruotsin puolella kilpaillut ori on vienyt tasaisesti kilpakumppaniensa päänahkoja ja tänään Uumajassa Toto65-kierroksella Zombi voitti loistoajalla 15,7ake.

Hevosurheilu uutisoi odotuksista ennen starttia: Zombi Kemp pystyy alle 16-tulokseen. Ja loistavasta saavutuksesta puolestaan kerrottiin: Zombi Kemp lunasti lupaukset.

Black Ice Boost joukkoineen onnittelee! :)

Ja nyt, kun kehumiseen päästiin, niin eipä yhtään hassummin ole mennyt Blackin ja Zombin isoveljellä Yale Kempillä (i: Northern Ensign, e: Prayer Bar, ei: Donerail). 4-vuotias ori aloitti kilpailemisen 3-vuotiskaudellaan ja niin ikään tämänkin isoveikan jokainen startti on päättynyt rahasijaan. Hyvä Jelly! :)

Kommentit

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa