Blackin uudet vaatteet

Omistajanretaleella oli olo kuin jouluna konsanaan, kun tuli aiheelliseksi päivittää Blackin varustevarastoa. Urheilijahevoselle oli aika hankkia kunnollinen nahkariimu ja kesäksi uusi talli-/kuljetus-/kuivatusloimi. Toisaalta, onhan tuossa parit päitset jo ehditty tuhotakin...

Wahlstenin jenkkiriimu
Riimun omistaa Black
Pohjois-Karjalan pojan väreissä
uudet (vahvemmat) päitset ja riimunnaru

Sitten seuraa tunnustus. Kuluneella viikolla oli paikallisessa agrissa tuote-esittelijöillä kuorrutettu hevospäivä, mistä oli tarkoitus löytää Blackille pari loimea, tarjoushinnalla tietysti. Tarjonta ei kuitenkaan vastannut kysyntää, ja petroolinvärinen toppaloimi sai jäädä hyllyyn. Ei löytynyt Blackille takkia tuolloin, mutta heikko ihmismieli sortui Finn-Tackin uuteen kevät-syystakkiin, minkä tietysti piti istua päälle ku nakutettu ja tietysti olla kertakaikkisen hyvännäköinen ja tietysti olla punamusta väriltään. "Joo, tilaan."

Omaa takkia odotellessa meidän kylän ravi- ja ratsastustarvikkeesta löytyi Blackille näppärä, kevyellä vuorella varustettu sadeloimi.


Globus Sportin sadeloimi (Kuva: www.har.fi)

Mieleistä fleeceloimea ei kuitenkaan löytynyt, sillä jostain syystä täällä suunnalla halutaan vaatettaa kaikki hevoset siniseen tai mustaan (ja ponit pinkkiin tai limenvihreään). Pohjois-Karjalan pojalle sopiva kuivatusloimi löytyikin sitten verkkokaupasta.

Fleeceloimi (Kuva: www.hevari.fi)

Kunhan pääsen Blackin luo ja suostuteltua oriin malliksi, mallaillaan päävehkeitä ja takkeja hepankin niskaan. Kylläpä nyt Blackin kelpaa olla polleeta pollee! :D

Jälkikirjoitus: Tämä iltapäivälehden juttu sai hymyilemään! Osataan sitä näköjään muuallakin rettelöidä - katsokaan uutinen häirikköhevosista lentokoneessa. Nimimerkillä "Niitä kirjoituksia odotellessa, että kyllähän se Brad nyt Finlandia-ajon voitti, kun Commander Crowe ei osallistunut".

Kommentit

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa