Työelämään tutustumassa - Black raviradalla


"Mitä tuolla tapahtuu?"
"Mitä tuolla tapahtuu?"
Mitä TÄSSÄ tapahtuu?!

Niin kuin kuvista arvata saattaa, valloitimme tänään raviradan! Black Ice Boost alias Bätmäni teki tänään ensimmäisen vierailun Joensuun raviradan kaviouralle ja yleisöä olikin paikalla kuin lounasraveissa konsanaan. Täytyy sanoa, että työpäivän lomaan tällaiset lounaspalaverit minulle sopisivat useamminkin. :)


Blackin kärryillä oli tänään Oppisopimusvalmentaja ja tämä omistajanretale oli siinä roolissa, mistä eniten tykkää, huolto- ja paijailujoukoissa! Seuraamme liittyi myös kasvattaja 3-vuotiaan lämminverioriinsa kanssa ja Black sai treenikaverin. Saimmekin olla radalla ihan keskenämme tällä porukalla. Sehän meille sopi, kun tilanne kuitenkin oli Blackille uusi ja näin saimme ihan kaikessa rauhassa tutustua tulevan työpaikan maisemiin.

Kun 2-vuotiaan vie ensimmäistä kertaa työelämään tutustumaan työpaikalle, olisi hyväksyttävä suoritus miltei millainen tahansa, kunhan hevosen saa trailerista ja myöhemmin jälleen traileriin. Kuinkas meni? Tämä kultainen kakara taivasteli raviradan maisemia tyynen rauhallisesti ja kulki kärryjen edessä kuin kokenut raviradan konkari. Täyden kympin suoritukseksi valmentajat sanoivat.

Ensiaskeleet areenalle
Ensin luetaan mainokset. Tuulessa heiluessaan ne vähän meinasivat
säikäyttää, mutta muutoin eivät ole hevosia syövää sorttia.
Rata oli sulanut viikonlopun aikana
ja olosuhteet olivat siis mitä mainioimmat!
Välillä vähän reippaammin.
Huolto- ja paijailujoukot huolto- ja paijailuhommissa:
Tässä välissä palauttelua kävellen. (Kuva: Ponityttö)
Huilailua valjastuskatoksella lämmittelyn jälkeen.
Lopuksi pari kovempivauhtista kierrosta
hieman reilun 2 minuutin kilometrivauhtia.

Black siis teki kertakaikkisen hienon ensiesiintymisen raviradalla. Reippaiden kierrosten jälkeen poika oli melkoisen hikinen vaan ei juuri puhallellut ja palautui nopeasti. Ihan loppuun oma haaveeni täyttyi ja istahdin Blackin rattaille ja kiersimme palauttelulenkkinä raviradan vielä kertaalleen. Vähän kutkutteli voittajakehässä vierailu, vaan ehkä sille on vielä aikansa ja paikkansa.

Kommentit

  1. Muistan vielä hyvin, miltä tuntui katsoa Emmin ekat hiitit :) Voi miten hitaalta se meno tuntui (kun meni aikuisia hevosia ohi) ja ihmetteli, kuinka vaan ajanmyötä vauhdit senkun lisääntyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän tämä siltä tuntuu, että onko meijän pikkusesta nyt oikeesti tulossa iso poika. Ja kun radalla olimme keskenämme, niin kyllähän se Black jota kuinkin oli "maailman nopein"... :D

      Poista

Lähetä kommentti

Terveisesi, kysymyksesi tai kommenttisi Bläksälle ja taustajoukoille

Luetuimmat

Ois voinu käydä huonomminkin...

Black Ice Boostin paluu - erikoisraportti Pilvenmäeltä

Tikusta asiaa - hematologiaa